Vinn et gratis piggdekk til sykkel

På verdens bilfrie dag trekker vi 30 vinnere at et gratis piggdekk til sykkel. Vi håper det kan være med å inspirere til vintersykling. For den enkelte kan det bety at du kommer raskere fram dit du skal, samtidig som færre biler på veien bidrar til at det blir mindre kø for de som er avhengig av bilen.

>> Bli med på trekningen <<

Vinnere trekkes 22. september, verdens bilfrie dag. Hver vinner får tilsendt en kupong som er gyldig for et vinterdekk til sykkel på sportsbutikkene XXL, Intersport og Leon Sport i Harstad. Bruk av kupongen forutsetter kjøp av et dekk i tillegg.

Aktuelt

En kilometer med fortau snart klar

Harstad får i løpet av høsten godt over en kilometer med nytt fortau på to mye trafikkerte strekninger. Da kan man benytte et sammenhengende fortau fra sentrum til Folkeparken, og fra sentrum til Kanebogen skole. Skarveien I Skarveien skal det nye 550 meter lange fortauet sørge for trygg og sikker ferdsel til og fra Folkeparken. […]

Starter detaljprosjektering av det nye kollektivknutepunktet

Arbeid med nytt kollektivknutepunktet i Harstad sentrum går inn i ny fase. Harstadfirmaet Hinnstein AS har fått oppdraget med å detaljprosjektere prosjektet.

Ny rute for myke trafikanter gjennom Kongsveien

Ny trasé åpner for myke trafikanter til og fra Kongsveien.